Вилоцька громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фотоконкурс в рамках проєкту «Туризм, спадщина та креативність»

Дата: 10.05.2023 13:55
Кількість переглядів: 126

Фото без описуГрузинський центр мистецтв та культури (GACC) та його партнерські організації – Європейський інститут культурного туризму (Eureka NPO) і ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ), спільно зі студією «ArtEast» раді оголосити міжнародний фотоконкурс на тему «Туризм, спадщина та креативність».

 

Фотоконкурс покликаний популяризувати креативні туристичні напрямки країн Чорноморського басейну – Грузії, Болгарії і України та проводиться в рамках проєкту «Туризм, спадщина та креативність» (THC1130), спрямованого на розвиток культурної спадщини і креативного туризму у регіоні.

 

Креативний туризм має наступне визначення: «Туризм, який пропонує відвідувачам можливість розвинути свій творчий потенціал через активну участь у навчальних активностях, притаманних місцям які вони відвідують». (Raymond & Richards, 2000). Креативний туризм вважається новим поколінням туризму, в рамках якого туристи і місцеві мешканці спільно залучаються до створення туристичного продукту (Creative Tourism Network®).

 

Проект «Туризм, спадщина та креативність» (THC 1130) впроваджується за підтримки Програми транскордонного співробітництва «Басейн Чорного моря 2014-2020» та фінансується Європейським Союзом.

 

Умови та порядок проведення конкурсу:

 

Подані роботи повинні відображати напрямки креативного туризму в Грузії, Болгарії (регіон Добрич) та Україні (Миколаївська область) та містити зображення за наступними тематиками: традиційні ремесла, гастрономія та вино, соціальні практики, ритуали та святкові заходи, виконавче мистецтво, знання та практики, що стосуються природи і всесвіту, арт-резиденції та ін. Перевага надаватиметься фотографіям, які демонструють не лише багаті ресурси та мальовничі ландшафти регіону, а й взаємодію між туристом і місцевою громадою. Подані фотографії можуть також демонструвати спільне відображення культурної спадщини Чорноморського басейну.

 

  • Взяти участь можуть усі бажаючі.
  • Конкурсне фото має бути зроблене безпосередньо учасником.
  • Кількість конкурсних фотографій, поданих одним учасником, не повинна перевищувати п’яти.
  • До конкурсу також приймаються фотографії, зроблені на мобільний телефон.
  • Фотографії мають бути у форматі JPG і розміром не більше 5 мегабайтів кожна.
  • Бажано, аби фотографії мали співвідношення сторін 16:9 і були розміром 1920×1080 пікселів.
  • Фотографії необхідно надіслати на електронну адресу: bsbphotocontest@gmail.com
  • Відправляючи роботи, необхідно зазначити ім’я і прізвище автора, контактну електронну пошту, номер мобільного телефону, назву кожної з фотографій і короткий опис до них із зазначенням місця та часу зйомки.

 

Прийом робіт проходитиме до 22 травня 2023 року. Переможці будуть оголошені 30 травня 2023 року.

 

За результатами конкурсу буде визначено 9 фотографів-переможців (по 3 від кожного партнера проєкту). Залежно від кількості отриманих робіт, можуть бути обрані додаткові фотографії-переможці.

 

Авторські права на фотографії-переможці конкурсу зберігатимуться за авторами, однак, беручи участь у конкурсі, вони погоджуються надати організаціям-партнерам, що реалізують проект, право використовувати фотографії у некомерційних цілях (на сайті, банері, плакаті, флаєрі, тощо). Студія «ArtEast» в рамках приватної ініціативи компенсує авторам по 50 євро (у еквіваленті національних валют) за кожну з обраних фотографій.

 

Оцінка фотографій проходитиму за наступними критеріями: відповідність темі конкурсу, творче бачення фотографа та художня цінність.

 

Фотографії-переможці будуть опубліковані на веб-сайті: www.tourndo.com.

 

Учасники самостійно несуть відповідальність за право фотографувати особу (осіб), оточення чи процес, зображені на фотографіях.

 

Беручи участь у конкурсі, учасники погоджуються з його умовами.

 

Питання або уточнення стосовно конкурсу можна направляти на електронну адресу: fondnikol@gmail.com Viber (050)547-81-35

 

Посилання на опубліковане оголошення на Фейсбук-сторінці проєкту.

Джерело: https://www.prostir.ua/?grants=fotokonkurs-v-ramkah-projektu-turyzm-spadschyna-ta-kreatyvnist

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь