Вилоцька громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегія розвитку Вилоцької селищної територіальної громади разом з U-LEAD

Дата: 28.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 392

 

Фото без опису

          Стратегія розвитку Вилоцької селищної територіальної громади разом з U-LEAD

Міністерства розвитку громад та територій України поставив перед собою амбітну ціль – у 2022 році всі громади повинні мати затверджені cтратегії розвитку. U-LEAD всіляко сприяє досягненню цієї цілі. Завдяки підтримці Програми вже понад 300 українських громад розробили стратегії розвитку. Очікуємо поповнення цього списку ще на 96 громад, які отримають підтримку від U-LEAD у розробці стратегій місцевого розвитку!

Зі списком переможців конкурсу відбору територіальних громад для надання підтримки у розробці стратегій розвитку можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3G8znBz

 

Від Закарпатської області учасниками навчальної програми стали чотири територіальні громади:

 

Представники відібраних громад пройдуть річний навчальний онлайн цикл із покрокової розробки стратегії розвитку, а також отримають консультативну підтримку експерта в підготовці та проведенні засідань робочої групи, що працюватиме над розробкою стратегії в громаді.

Також фахівці громад-учасниць ініціативи відвідають в онлайн-форматі громади, де є успішний досвід впровадження стратегій, та з перших вуст дізнаються про їх секрети успіху.

 

В рамках навчальної програми будуть проведені семінари та тренінги щодо підготовки стратегії. Також здійснюватиметься експертний супровід та консультації для підготовки до засідань робочої групи та виконання завдань між ними. Робота в групах супроводжуватиметься обміном досвідом з іншими громадами, які теж розробляють стратегії їх розвитку.

Співпраця з U-LEAD у зазначеному напрямку передбачає річний навчальний онлайн цикл із покрокової розробки стратегії розвитку.

З територіальними громадами, відібраними для участі в програмі, працюватимуть експерти з розробки стратегій місцевого розвитку U-LEAD Ігор Мельничук та Андрій Мартишко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь